Aanleg en onderhoud van /
sport- en manegebodems

Aanleg en onderhoud van /
sport- en manegebodems

Voor de aanleg en het onderhoud van hippische sport- en manegebodems bent u bij Kuub Grondwerken aan het juiste adres. Door een jarenlange ervaring in de hippische sport weten wij hoe een toplaag moet zijn, zodat ruiter en paard comfortabel kunnen dressuren en springen. Een Kuub manegebodem is stabiel, compact, veerkrachtig, goed waterdoorlatend en niet te snel droog. Dit leidt tot de beste prestaties van ruiter en paard en verkleint het risico op blessures.

Een team van deskundigen legt zowel binnen- als buitenbodems aan. Traditionele bodems, eb- en vloedsystemen behoren tot de mogelijkheden. Samen met een goede regulering van het waterpeil krijgt de manegebodem de juiste stabiliteit.

Naast de aanleg van manegebodems leggen wij longeerpistes en galopbanen aan voor het optimaal longeren en trainen.

De paardensport bestaat niet alleen uit dressuur of springen. Daarom leggen wij als Kuub Grondwerken paddocks en weides aan waarin de paarden kunnen ontspannen.

Kuub Grondwerken vervangt of renoveert daarnaast bestaande manegebodems en verzorgt het onderhoud van uw manegebodem. Indien gewenst leveren wij bodemvlakkers voor de onderhoud van uw bodem.

Met Kuub Grondwerken krijgt u de zorg en de service die nodig is voor uw manegebodem of andere sportbodems.

Meer weten ?