KUUB EPR-bestrijding /
deskundig ontzorgen

KUUB EPR-bestrijding /
deskundig ontzorgen

Kuub EPR-bestrijding kan uw bedrijf of instantie uitstekend ontzorgen met deskundig opgeleide specialisten en heeft geïnvesteerd in kennis en middelen om haar professionaliteit te waarborgen.

Daar waar een effectieve bespuiting niet mogelijk is worden gecertificeerde processierupszuigunits ingezet. Door toepassing van deze zuigunits in combinatie met zelfrijdende telescoop-hoogwerkers, kunnen de schadelijke rupsen op nagenoeg elke locatie verwijderd worden.

Heeft u op uw eigen perceel te maken met eikenbomen met de eikenprocessierups dan raden wij u af om de rupsen zelf te bestrijden maar de bestrijding over te laten aan Kuub EPR. Wij halen de rupsen of rupsrestanten uit de boom met speciale stofzuigers die voorzien zijn van de veilige filters. Het afzuigen van de nesten gebeurt vanaf de grond of vanuit een hoogwerker afhankelijk van de hoogte waar de nesten zich bevinden.

Kuub EPR draagt zorg voor mens, milieu en veiligheid… Dat zijn onze belangrijkste drijfveren om er samen echt iets aan te doen!

Meer weten ?